Jägarexamen

Vi på Hunting & Fishing in Scandinavia erbjuder er en unikt paket av Jägarexamen.

Våra kurser är ifrån torsdag-söndag 9-12/4, 21-24/5, 16-19/7 och den 20-23/8-2020 vi lämnar inte våra nyexaminerade jägare till ödet efter utbildningen. Vi har ständig support för våra elever både under och efter avklarad utbildning.

I våran utbildning så ingår det även att man får lära sig att flå, och stycka sig ett vildsvin, som vi under utbildningen grillar också. Även så får alla deltagarna lite smakbitar med sig efter avklarad kurs.

För att kontakten ska förbli god med våra elever bjuder vi på en examen jakt, ca ett halvår efter avklarad examen nere på våra vilt rika marker på våran stora kursgård som ligger mellan Halmstad och Ljungby.  

Detta ingår i utbildningen: Mat Boende Kursmaterial Teori Säker vapenhantering Övningsskytte inkl. ammunition Teoretiska slutprovet Tillvara tagning av vilt (flå, passning, sotning och styckning.) Rabatterade priser på våra jakter och även våra fortsättningskurser. PRIS: 6500kr  Det som man får stå för själv är alla de praktiska slutproverna.

Jägarexamen på distans

Vi utför även jägarexamen via distans om så önskas, och där har vi inga specifika datum utan tar det efter hand för deltagarna.

Distanskursen går ut på att man läser hemifrån i sin egna takt, var på vi kommer överens om vilka kapitel som ska läsas per vecka, var på vi skickar lite frågor gällande de kapitel som deltagaren läst via mail till deltagaren varje vecka.  

Sedan efter att man är färdig med den teoretiska delen så träffas man en helg på våran kursgård för den praktiska delen, där vi lägger krutet på övningsskyttet och för de praktiska proverna.  

Så vi kan skräddarsy din jägarexamen på ett helt annat vis, när du tar det på distans. Pris 2995 Det som man får stå för själv är alla de praktiska slutproverna.