Åteljakt på vildsvin 4700kr

Åteljakt

 Kurserna är den !  25-28/6, 23-26/7, 27-30/8 och den 24-27/9 2020

 Lär dig, upplev ett äventyr och på köpet bli mera erfaren jägare på att jaga detta spännande vilt !!!!! Vi har även uppsikts jakt att erbjuda i denna kursen. Välkommen till oss på våran kursgård utanför Ljungby i Kronobergs län. 

Där du får en exklusiv helspäckad helg med jakt, skytte, tillvaratagande av vildsvin ( flå, passa och stycka ), lockmedel, och föreläsning om just vildsvins förvaltning. Vårat mål är att ge dig ett äventyr och att du får lära dig mera om just vildsvinet så som jakten, förvaltningen m.m. 


Denna kurs kostar 4700:- Vad ingår då i detta pris ! 3 kvällar/nätter med åteljakt och guide om så önskas. 

Att få lära sig flå, passa, sota, stycka och ta trikin prov. Få lära sig hur man bygger upp en bra åtel och vilken utrustning som behövs. Hur man kan locka grisarna till åtlarna på olika sätt o vis. Föredrag om hur man lägger upp och gör en vildsvins förvaltning. Studiematerial ingår ifrån Svenska Jägarförbundet. Boende med frukost, lunch och middag ingår. Ni kan även relaxa i våran jacuzzi som finns utanför annexet. * Vi har även flera som har varit hos oss och kan ge väldigt goda referenser om våra åteljakter och vildsvinskurser*


Jaktweekend 6500kr

I år kör vi på Hunting & Fishing in Scandinaviamed våra temajakts helger med temat Från Skog Till Bord Det är en liten jakt weekend som är ifrån torsdag till söndag.


Det är tre kvällar med åteljakt och två dagar med löshunds jakt efter vildsvin, rådjur, räv, hare och eventuellt någon dovhjort /älgkalv. 

I priset ingår, jakt, boende, mat ( frukost, lunch och middag)
Vi har heller inga fäll/trofe avgifter, vill man ha köttet efter skjutet vilt så kostar det 35:- kg slaktvikt.


Och när det gäller vildsvin så ingår även trikin provet i priset.
När det gäller maten som serveras under middagarna kommer ifrån våra marker. 

Har fyra olika tillfällen med dessa tema jakter, vi har en speciell under december som vi kallar advents jakt.
. Kostnaden för denna jakt weekend kostar 6500:- per person

JakterJakt på vildsvin

                                                     

Vi har flertalet av åtlar att erbjuda er, både på våran kursgård, men även hos våra samarbetspartners.

 Alla åtlarna som vi rår över på kursgården är belysta med grönt ljus, sedan är alla åtel kojorna både regn o vindtäta.

Vi arrangerar även vildsvinsjakter med hund, och då är det enbart vildsvin som gäller.

Kontakt oss gärna om ni har frågor eller kanske rent av egna önskemål hur ni vill ha eran vildsvinsjakt.

Vi gör allt för att ni ska få det ni söker efter eller vill få uppleva när det gäller jakt på vildsvin.

Jakt på rådjur


Vi har flertalet olika jakter på rådjur att precentera. B.l.a bockjakten med premiären den 16 augusti, där ni även kan få lära er att locka bocken.

Sedan har vi även renodlade hundjakter på enbart rådjur med drivande rådjurshundar. Vi kan även erbjuda ren smygjakt eller vakjakt på rådjur med.

Kontakt oss gärna om ni vill ha info om denna jaktform.

Även här lyssnar vi på era önskemål.

Jakt på dovhjort

Vi har flertalet olika jaktformer att erbjuda er gällande dovhjorten, allt ifrån vak, smygjakt och även med hund.

Vi har även jakt utbildningar för nybörjaren när det gäller på dovhjorten.

För den som vill skjuta sig en kapital hjort så kan vi även erbjuda detta, men då i hägn, finns även möjligheter i det fria.

Kontakt oss gärna för mera info när det gäller dovhjorten. Även här är vi lyhörda på hur just ni vill ha jakten, och hur ni vill ha de.

Jakt på älg

Vi har flertalet olika jaktformer att erbjuda er gällande älg. Det är den traditionella löshunds jakten i norra Sverige där man får sitta som passkytt.

Av en del jakter så kan ÄVEN du som kund ta med dig din egna hund på älgjakterna och få gå och släppa den. Har även den exklusiva jakten att få gå med hundförare och få skjuta en älgtjur som är i brunsten.
Kontakt oss gärna för mera info när det gäller Älgjakten. Även här är vi lyhörda på hur just ni vill ha jakten, eller om det är något annat ni önskar i denna jakt.

Jakt på björn


Vi har även att erbjuda för den som vill ha ett äventyr som du sent kommer att glömma. Denna jakten bedrivs långt uppe i norra Sverige, närmare bestämt i Norrbotten ovanför Luleå.

Där man får bo mitt ute i vildmarken i en camp, något som du inte får uppleva varje dag precis.

Kontakt oss gärna för mera info när det gäller Björnjakten. Även här är vi lyhörda på hur just ni vill ha jakten, och hur ni vill ha det.