Välkommen till Hunting & Fishing in Scandinavia


Tycker du om jakt på vildsvin, dovhjort, mufflon, älg, björn, kronhjort, gäss, tjäder, orre och rådjur m.m. Hunting & Fishing in Scandinavia anordnar jakter över hela Sverige, allt ifrån Lappland i norr till Skåne i söder. Vi jobbar även på att få jaktmöjligheter i Danmark, Finland och Norge. Vi har även jakter att erbjuda utomlands som i Afrika, Spanien, Polen, Rumänien,Bulgarien,Kroatien,Tunisien Kanada och m.m..

Vi arrangerar olika typer av jakt både vak jakt,smygjakt och drevjakter med hundar.
För oss är kvalitén på jakten viktig därför är vi väldigt noggranna i valet av jaktmarker. Vi strävar efter att skräddarsy jakten efter dina önskemål och kan anordna jakt allt ifrån 1 dag till weekend med boende och mat.
Kontakta oss om det är något du vill ha mer information om eller om så önskas andra typer av jakt som vi kan säkert vara till hjälp för det också.

Tycker du om fiske vi arrangerar fiskeresor över hela Sverige, Norge och till Afrika. Oavsätt om du drömmer om att landa en blänkare på fluga eller en stor best från havets djup, så hjälper Hunting & Fishing in Scandinavia dig !

Hunting & Fishing in Scandinavia har många fina möjligheter för fiske i Sverige och Norge. Vi kan erbjuda fiske i norra Sverige, Norge och Afrika där vi fiskar röding, harr, öring och vild lax i älvar och fjällsjöar. Vi kan också erbjuda fiske i stora och små sjöar över hela Sverige.

Fisket sker både med trolling, spinnfiske och flugfiske. På vissa platser har vi även möjlighet att hyra båtar.

Vi kan arrangera havsfiske både i båt och ifrån land, när det gäller båtarna så har vi tillgång till en större turbåt som utgår ifrån Halmstad som tar upp till 20 personer. Sedan har vi flera mindre båtar att tillgå när det gäller trollingfiske.

Vi erbjuder guidade fiskearrangemang eller ensamfiske om man vill fiska själv. Vi kan arrangera fisket både per dag, weekend eller per vecka med boende allt ifrån enklare stugor till lite mera lyx.
Vi tycker att alla ska få möjligheten till fina fiskeupplevelser i vackra omgivningar.